Medlemsträffen den 13 september

Den 13 september hade vi en medlemsträff i Linnegården och vi var ca 20 personer som var samlade.

Det var en mjukstart efter ett långt uppehåll pga. pågående pandemi.

Nu när alla är vaccinerade och man lättar på restriktioner från myndighetshåll så tyckte vi det var dags att starta upp.

Ordförande från lokala hörselföreningen, Roland Elfving, informerade om ”sin” förening och berättade om hur det funkar med hjälpmedel och annat när man väl börjar höra lite dåligt. Lär väl drabba många av oss.

Ordförande Inger Johansson informerade om kommande medlemsträffar
”Den 11 oktober kl. 18.00 kommer Leif Jacobsson från Malmköping och underhåller oss. Under rubriken ”Tänk så det kan bli” ska han
bjuda oss en kväll i ord, ton och bild. (lokal Linnegården)
Den 8 november kl. 18.00 kommer Carina Johansson och Göran Bjarnegård, alias Pastorn och Dödgrävaren och bjuder på varierad musikunderhållning. (lokal Linnegården)
Den 4 december kl. 13.00 bjuder vi in till Jullunch i lokal på Claestorpsvägen 28. För 200 kronor får vi julmat, dryck och kaffe med kaka Varje medlemsträff innehåller även information från styrelsen och det finns kaffe och bröd för 40 kronor per person.
Anmälan om deltagande som vanligt till Dagny Eriksson, tel. 0706954318”

Inger talade även om att vattengympan äntligen kommit igång och så även paraffinbadet och sittgympan.

Kaffekommitten hade fixat fika med gott bröd och vi konstaterade att det var trevligt att ses igen efter ett långt uppehåll och ser nu fram emot kommande medlemsträffar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *