En julhälsning

Vi har inte gjort något program för nästa termin, eftersom vi inte vet, varken om eller när vi får starta någon verksamhet igen. Så snart det finns möjlighet kommer vi att starta igång med våra månadsmöten och utflykter/resor, och vi sätter en annons i tidningen och skriver här på hemsidan när det blir så dags.

Mycket för att inte säga nästan allt har ju varit stängt och pausat vad gäller förenings-verksamhet p g a smittorisk,  Den enda verksamhet vi har haft igång, lite på sparlåga, är vattengympan i KuPoolen, för förminskade grupper. Högst 8 personer per gång. Vi valde att låta högst 8 personer i varje grupp, delta varannan vecka för att på så sätt bereda plats för alla som ville. Bättre att få gympa varannan vecka än inte alls resonerade vi.

Det är långt ifrån alla medlemmar som valt att ta tillvara denna möjlighet vilket man kan förstå, med hänsyn till att många av oss tillhör riskgrupper av skilda slag, 

VI har denna termin valt att ta in terminsavgift endast av de som valt att delta i någon grupp. De som valt att avstå, men ändå kvarstå med ”sin plats” på listan har inte behövt betala. Dock har vi märkt att vi varit för snälla med detta beslut. Vi betalar ju lön till ledaren för vattengympan, och vi har ju nu 6 grupper i veckan. Två på tisdagar och fyra på torsdagar. Eftersom vi vill hålla avgiften så låg som möjligt för våra medlemmar och inte är ute efter någon vinst för denna verksamhet så märker vi nu, att vi till nästa termin behöver ändra på detta. Därför behöver Ni som vill ha er plats kvar, men inte delta i vattengympan av någon anledning, ändå betala terminsavgiften 400 kr. Då finns er plats kvar till kommande termin. Vi startar nästa termin den 12 resp. 14 januari 2021 om Corona-situationen så tillåter.

Betaluppgifter till Reumatikerföreningen Katrineholm: Bankgiro nr 155-5127 eller swishnr. 123 381 66 34 , Glöm inte att ange Namn och vilken grupp ni är anmäld till.

Betalning emotses senast den 31 januari 2021.

Vi får passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas att vi alla håller oss friska, så vi får ses snart igen på våra månadsträffar.

Styrelsen gm Inger Johansson